Carica la mappa

Shan Nellon

Email
noeminievas@hotmail.com

Di

Tunnet olosi itsevarmemmaksi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja sinusta tuntuu, että hallitset omaa kohtaloasi. Kun alat miettiä, miten eri liikkeet kädessä toimivat, huomaat, että olet paljon mukavampi, kun olet kädessä. Sinulla on enemmän vastuuntuntoa, koska tiedät, että sinun on tehtävä kaikkensa pysyäkseen käsissäsi. Toiseksi, visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi pokeri pelaaja yleensä. Käyttämällä visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi bluffing.

Tämä on yksi tärkeimmistä eroista Texas Hold’emin pelaamisen ja perinteisen pokerin välillä: tässä ei ole taitettua omaisuutta. Heidän vastustajansa kaikki panostavat, kun soittaja yrittää saada arvoa soittamaan. Pieni pino voi lyödä vetoa, koska he tietävät, että heillä on vahva käsi. Tässä tapauksessa puhelu tulee sekä suuresta pinoista että pienemmästä pinoista. Tässä on, fi.poker-plans.com mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja taittaa voittavan käden: Tämä on, mitä yleensä tapahtuu, kun pelaaja kutsutaan alas preflop.

Tämä ei johdu siitä, että elämme maailmassa, jossa ei ole empatiaa, se johtuu siitä, että ei ole ilmaista lounasta tai ainakin ei ilmaista lounasta, jossa pelaajien kortit ovat kyseessä. Suuri pino voi lyödä vetoa, koska he ovat halukkaita rullaamaan, jos ne ovat lyhyitä pinoja ja/tai saavat arvon. Olin hyvin itsekriittinen ja usein vihastuin itselleni sanomalla, että olin antanut käteni. Usein tunsin huonosti tehdä niin, mutta tajusin, että taaksepäin, se oli erittäin arvokas tekniikka käyttää.

Sitten arvioisin omaa suorituskykyäni jokaisessa bluffissa. Omaha Hi/Lo -pelissä, kun molemmat pelaajat ovat käyneet läpi kolme all-in -vaihetta, jäljellä oleva pelaaja kutsuu esittelyyn. Tämä tarkoittaa, että pelaajat saavat tarkistaa ja lyödä vetoa tämän kierroksen aikana sen sijaan, että he vain panostaisivat kaikkiin panoksiin. Kuinka pelata Omaha Hi/Lo 6/8 säännöt ovat samat kuin Omaha Hi/Lo, lukuun ottamatta all-in vaiheita.

Pelin voittaja saa pelimerkkejä ja kaikki jäljellä olevat rahat potissa ja häviäjä ei saa mitään potin rahaa. Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea.

Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt. Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa. Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni. Ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen floppi tulee ulos ja potin pelaajat voivat toimia sen suhteen.

TP: Käännä kääntymään KP: Kicker Potin kanssa Vedonlyöntikierrokset eroavat vedonlyöntikierroksista stud-pokerissa, koska stud-pokerissa kaikki pelaajat toimivat samassa vedonlyöntikierroksessa, mutta hold’emissa pelaajat toimivat eri vedonlyöntikierroksissa. Floppi koostuu viidestä kortista, jotka ovat kasvotusten. Texasin hold’emissa on seitsemän vedonlyöntikierrosta: BB: Button. SB: Pieni sokea SJ: Suuri sokea MP: Pääasiallinen pot.

Contatti

Proprietà elencate da Agenti

Nessuna proprietà nell'elenco è stata trovato.
Contattaci
close slider
[contact-form-7 404 "Non trovato"]