Carica la mappa

Nara Dottavio

Email
isiahbumbaca@live.com

Di

Het vermogen om je tegenstanders te laten geloven dat je een sterker hand hebt dan je eigenlijk hebt, kan ertoe leiden dat ze vallen, zelfs als ze betere kaarten hebben. Vaardig bluffen kan de vloed in uw voordeel veranderen en is een kenmerk van ervaren pokerspeler. Bluffing is een andere vaardigheid die een game-change kan zijn. Wanneer te vallen, bellen, verhogen of all-in gaan zijn keuzes die een diep begrip van de mechanica, waarschijnlijkheden en psychologie van het spel vereisen.

Daarnaast is strategische besluitvorming een lijnpunt van pokervaardigheid. Vaardige spelers overwegen hun positie aan de tafel, de neigingen van hun tegenstanders en de grootte van de pot bij het nemen van deze beslissingen. In de echte wereld zullen spelers waarschijnlijk gebruiken wat voor hen werkt, maar ik voel dat het gebruik van het beste geschikte spel voor een speler iedereen ten goede zou komen. De meeste spellen worden gespeeld met Texas Hold ‘Em poker of Pot Limit Omaha, maar niet alle spellen worden noodzakelijkerwijs op die manier gespeeld.

Bluffing is een goede strategie als je de onderdog bent, omdat je je kansen op het winnen van de hand kunt verbeteren terwijl je ook je kansen op het winnen van de pot kunt verbeteren. Zoals je je kunt voorstellen, www.comparebuzz.net is de optimale oplossing om te bluffen wanneer je een hand hebt die superieur is aan de andere spelers. Dit noemen we pot odds. Echter, als je de favoriet bent, je hebt een grote hand, en er is veel geld in de pot, het wordt een andere situatie.

U kunt uw kansen op het winnen van de hand verbeteren, maar u hebt ook een verhoogde kans om de hand te verliezen als u bluft. We hebben ook een groot voordeel in het feit dat we een veel hoger percentage winnende handen kunnen hebben. Bij no-limit en low-limit poker, het grootste voordeel dat we hebben is dat we agressiever en meer kunnen bluffen dan in high-limit poker. Zoals we eerder hebben gezien, kan een speler met een AA-hand hun kansen verbeteren van 1 in 16 (6%) tot 1 in 4 (25%), maar de speler met de AA-hand kan hun kansen alleen verbeteren van 9 in 40 (22%) tot 9 in 18 (50%).

Door op de rivier te bluffen, kunnen ze hun kansen verbeteren van 1 op 8 (12%) tot 1 op 3 (33%), maar hun kansen verbeteren nog steeds alleen van 2 op 18 (11%) tot 2 op 6 (33%). We zullen altijd een hand winnen met een AA hand, maar als we bluffen en gevangen worden door te bluffen, kunnen we onze kansen verbeteren van 1 in 4 (25%) tot 1 in 3 (33%), maar dat verandert nog steeds niet het feit dat onze kansen om de hand te winnen slechts 2 in 18 (11%).

Contatti

Proprietà elencate da Agenti

Nessuna proprietà nell'elenco è stata trovato.
Contattaci
close slider
[contact-form-7 404 "Non trovato"]