Carica la mappa

Mao Bridson

Email
daynamagpali@yahoo.com

Di

Hogyan játszik a póker?

No Limit Hét kártya Stud – Ez a változat áll hét kártya stud póker. Sok játékos ezt “All Holds Are Good” -nak hívja. Nincsenek beállított határok, és minden kártya jó, és kifizetésre kerül, amikor elesnek. Néhány évvel ezelőtt ez volt az egyik legnépszerűbb fajta. Kezdeni, a játékosok kell fogadni, és hajtani körül 50/50 preflop 2 alkalommal és egy tét a flop és 3 alkalommal és egy re-bet turn és river. Omaha – Texas Poker néven is ismert, az Omaha a legnépszerűbb pókerváltozat.

Sugar/Double Poker – Ennek a változatnak az első szabálya az, hogy csak olyan játékosok használják a szokásos póker chipset, és korlátozott fogadási struktúrában játszanak a preflop fázisban. Játszhatsz 2 kézzel, 3 kézzel, 4 kézzel és még több. Ha több pókerváltozatot szeretne játszani, akkor különböző típusú pókerkezeteket kell játszani. Minél több póker variációt tanulsz, annál több különböző típusú pókeret fogsz játszani, és jobb játékos lesz.

Amikor megtanulod, hogyan kell több pókerváltozatot játszani, meg kell szoknod, hogy különböző póker kézzel foglalkozz. Néhány póker kéz könnyebb játszani, mint mások, de nem minden póker kéz könnyű játszani. Ha csak könnyű kezeket játszik, és a kártyák ellene halmozódnak, akkor sok pénzt veszíthet. Ha különböző pókerváltozatokat szeretne játszani, és megtanulja, hogyan kell mindet játszani, akkor a legjobb, ha olyan kezeket kezd el játszani, amelyeket nehezebb játszani.

Tanulás, hogyan kell játszani a különböző póker variációk kulcsfontosságú része, hogy megtanulják, hogyan kell játszani a póker. A pókerben sokféle kéz létezik. Ez a legelterjedtebb és legelterjedtebb póker. Néhány póker keze többet fog fizetni a zsetonok tekintetében, ha nem játszik megfelelően, míg néhány póker keze nagyon nyereséges az Ön számára, ha helyesen játszik.

Ebben a póker változatban két játékos ül az asztalnál, és mindegyikük öt kártya stud kezet tart, és az egyik játékos hét kártya stud kezet kap. A játékos, akinek az öt lapja van, mindig először mutatja meg a lapjait. Ha az utolsó fogadási kör után showdown következik be, akkor a játékos, akinek a hét lapja van, nyer a potot. A játékos, aki a hét kártya lapját tartja, az öt lapjának egyikét az asztalra helyezheti, de nem mutathatja meg őket az utolsó fogadási körig.

5 kártya tanulmányozása. Az 5 kártya stud póker különböző változatai léteznek. 5 Card Stud póker játék változatok. Az első kártyát mindegyik kezében felfelé játsszák, majd a többi négy kártyát egy 5 kártyás, hu.poker-4all.com 52 kártyás standard dobozban felfelé osztják. Mindazonáltal nagyon jó játékosnak kell lennie ahhoz, hogy egyszerre több kártyával is foglalkozzon az asztalon.

Contatti

Proprietà elencate da Agenti

Nessuna proprietà nell'elenco è stata trovato.
Contattaci
close slider
[contact-form-7 404 "Non trovato"]